Debreceni Kutyaház Állatmenhely

Elérhetőségek

  • Weboldal: http://www.debrecenikutyahaz.hu/
  • E-mail: info@debrecenikutyahaz.hu
  • Cím: Debrecen, Mészáros Gergely kert, 4002
  • Bejelentő telefon: +36 20 402-4303
  • Állatotthon, örökbefogadás: +36 20 402 4301
  • 1% adószám: 18567623-1-09
  • Számlaszám: 14100213 – 24460049 – 01000008

 

A ‘14-es év sem telt újdonságok nélkül. Életre ítélve börtönprogramunk során rabok és menhelylakóink kölcsönösen segítettek egymásnak, mely során a kutyák alapengedelmességi vizsgát szereztek, ezzel segítve őket az otthonra találásban, a rabokat pedig a társadalomba történő kedvező visszaintegrálásban.

Ezidő alatt vezetőségváltás is történt, melynek következményeképp -többek között- szigorítottunk az örökbeadási rendszeren is, ami a korábbiakban láthatóan nem vált be.
Utókontrolljaink során azt tapasztaltuk, hogy sok állat eltűnt, elhunyt, elajándékozták, néhányukat pedig visszahozták a menhelyre.

Mindemellett igyekszünk minél több lehetőséget megragadni menhelyünk népszerűsítésére (Campus Fesztiválon való megjelenés, Kerekerdő Élménypark Nyitóhétvégéjén való megjelenés etc.), s a látogatók számára is nagyszabású programokkal készülünk: hétvégi nagy sétáltatós- fürdetős napokkal, szülinapi rendezvénnyel, különféle izgalmas projektekkel.

De aki kijön a menhelyre és a csaholás és a pusziosztó kutyusok közt mégis felfedez magában valami keserédes érzést, azt a szomorú valóság tényezői okozzák: a folyamatos teltház, a túlterheltség, a pénzhiány.

Nélkületek nem megy, csak a Ti segítségetekkel érhetünk el igazi sikereket!

Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta vagy a jövőben támogatni fogja -akár önkéntes tevékenységgel, akár adó 1%-kal, akár adománnyal- Menhelyünket!
Ti vagytok a mi hétköznapi hőseink!

Küldetésünk
Ez az oldal az ÁLLATOKRÓL az ÁLLATOKÉRT jött létre!
A lapot létrehozó önkéntesek célja az, hogy egy olyan közösséget alapozzanak meg, melynek tagjai segítsék a Debreceni Állatotthon kutyusainak és cicusainak napjait jobbá tenni, lehetőségeikhez mérten hozzájáruljanak az állatok ellátásához, és a legfontosabb: hogy a menhelylakók mielőbb szerető gazdihoz költözhessenek.
Tevékenységünk: – gazdihoz közvetítés
– programok szervezése az állatotthon részére
(sétáltatás, takarítás, adomány gyűjtése, kutyusok fürdetése, fotózása stb.)